Rentmeesterschap

Havenga Rentmeesters- Taxatie- en Adviesbureau is een zelfstandig opererend rentmeesterskantoor met als werkterrein Noord- Nederland.

Aangesloten bij de NVR en VastgoedCert.

De borging van de kwaliteit vindt plaats als beëdigd lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, en de Stichting VastgoedCert te Rotterdam - via inschrijving in het register van de Stichting Register Taxateurs O.Z. - voor de onderdelen Landelijk Vastgoed en WOZ

Werkzaamheden

Het bedrijf wordt sinds 1983 ingeschakeld door agrariërs en accountantskantoren voor zgn. fiscale taxaties ten behoeve van bedrijfsovername, de successieaangifte, het wijzigingen maatschappen, het vormen B.V.´s etc. Sinds 2012 is er een nauwe samenwerking met zoon Hero Havenga de Poel, (Bureau Meerwaarde) die in 2011 als taxateur is gecertificeerd.

Havenga Rentmeesters- Taxatie- en Adviesbureau is gespecialiseerd in de advisering van (aan-)verkopen voor niet agrarische bestemmingen, taxaties bij planschades, vergoedingen bij het vestigen van zakelijke rechten en ook bij WOZ taxaties. Er kan in al deze aspecten vakkundige begeleiding plaats vinden, speciaal ook in geval van schadevergoeding bij biologische bedrijven.

Grond- en pachtzaken

Voorts beheert Havenga Rentmeesters- Taxatie- en Adviesbureau in opdracht van zowel particulieren als stichtingen landbouwgronden en boerderijen.

Dijksterweg 45, 9977 TD Kloosterburen, 0595-528233, website:www.havenga.rentmeesters@ziezo.biz

Remy2011060200026173
Ale Havenga bij akkerrand