Graanrepubliek en Landgoud in vakblad Boerderij Landgoud is trotse partner in de coöperatie De Graanrepubliek. Sinds maart 2023 is de Oude Remise in Bad Nieuweschans geopend.
Landgoud straalt in landelijk tv-programma Expeditie Nederland Op een koude voorjaarsochtend in april staan Eva Hulscher en Hero Havenga de Poel in een veld met biologisch spelt.
Al bijna 25 jaar telen wij biologische spelt aan de Groninger Waddenkust.
In september zomer bezocht Yvette van Boven met haar filmcrew de Groninger Waddenkust, op zoek naar verrassende smaken en mensen.
Het zondagochtend praatprogramma Noordmannen was in november op bezoek bij De Marne Mosterd.
Zaterdag 12 juni 2021 schreef Jacques Hermus een mooi artikel in het Dagblad van het Noorden over bessen. Ook onze Blanka wijn van de witte aalbes kreeg mooie aandacht.
De ontwikkelingen bij wiedeggen volgen elkaar de afgelopen jaren in sneltreinvaart op. Het magazine Trekker besteed daarom aandacht aan de APV Vario VS wiedeg.
Op een mooie zomerse dag in juli heeft het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten tv-opnames gemaakt bij biologisch akkerbouwbedrijf Landgoud.
Wil je weten waar Abraham de mosterd haalt? Lees dan dit mooie artikel van Anna Rubingh in Seasons editie juni 2021.
Elk jaar maak je een dans met de natuur. Zon, regen, droogte en onkruid komen bijna in elke zin van een biologische boer wel voor.
Vandaag is het 'World Wetlands Day'. Daarom kwam Agrifirm bij ons op de boerderij langs om te kijken hoe Landgoud pal aan de Waddenzee hun biologische akkerbouw bedrijf runt.
Noordmannen Wiebe en Erik gaan elke zondag op pad in de provincie Groningen. Op 18 oktober 2020 waren ze in Kloosterburen.
Aan Sascha de Lint (oprichtster Greenage) is gevraagd wat zij lokaal superfood vind. GreenAge verkoopt ruim 200 verschillende biologische, duurzame en eerlijke geproduceerde producten aan consumenten en bedrijven.
Al 20 jaar is bakkerij Peters verbonden aan het Speltproject Pieterburen. Hij bakt al meerdere broden, koeken en koekjes van de Oberkulmer Rotkorn spelt.
Culinair journalist Laura de Grave toert regelmatig op haar motor door Nederland, op zoek naar de beste adressen voor lokaal eten.
In het magazine van Marketing Groningen wordt veel aandacht besteed aan lokale voedselproducten, zo ook aan Landgoud.
In Magazine Noorderland (nr. 4/ 2020) staat een schitterend artikel over Landgoud en het ondernemen aan de Waddenkust, geschreven door Jolanda de Kruyf.
Snoeien, bloeien, groeien - de natuur is soms net een gedicht.
De Graanrepubliek, DaaromWel, 212 Fahrenheit, Landgoud, Hooghoudt, Wilpret, Nieuw Udengast hebben onderstaand initiatief ingediend voor het programma 'Toukomst'. ------------------------------------------------------------- Landschap voor fijnproevers, bij een bruisende stad.
Sharon Bremer heeft voor Magazine Localz een schitterend artikel gepubliceerd over de Blanka witte wijn van fruit uit de Groninger klei.
Voor het Waddenmagazine september 2020 heeft Jojanneke Drijver een mooi artikel geschreven over Landgoud.
In de Groningen Store van het Groninger Forum vind je naast inspiratie en informatie over Groningen ook de leukste en lekkerste producten van Groninger makers.
RTV Noord was op 23 juli 2019 aanwezig bij de oogst van biologische aalbessen in het Groninger Kloosterburen.
Voor de 10-delige podcastserie van Petra Possel is in oktober 2019 op bezoek geweest bij biologische akkerbouwbedrijf Landgoud in Kloosterburen aan de Groninger Waddenkust.
Bij het Zappelin tv-programma De Proefkeuken hebben ze trek in een lekker goedgevulde bitterbal. Daarbij kan een goede mosterd niet ontbreken.
Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero van biologische akkerbouwbedrijf Landgoud speciale baktarwe verbouwen.
Boer Hero was in november 2019 te gast in de Talkshow van de linkse mannen Wilbert en Bram over Boer(en) Landschap.
Tijdens de jaarlijkse Stekjesmarkt bij Wongema was Ale Havenga één van de tafelgasten bij Erik Wong.
Al vele jaren kleuren de akkers bij Landgoud in de zomer geel door de mosterd.
Witte wijn van fruit opgetrokken uit de Groninger klei, Hoe "Streek" wil je je product hebben? Een mooi artikel over Landgoud en de Blanka Wijn in Localz Magazine.
Het nieuwe Landgoud landgoud brood van Brood vanmenno is gemaakt van 100% Nederlandse ingrediënten. Het graan komt van het biologische landbouwbedrijf Landgoud van Ale Havenga uit Groningen.
Dit jaar is de hopoogst vol enthousiasme uitgevoerd door een team van vrienden en bekenden. Een mooie dag om op terug te kijken met een heerlijk glas Groninger Bier.
Op deze site worden cookies gebruikt. Wij vragen hiervoor toestemming. U kunt uw cookie-instellingen beheren op onze cookie-policy pagina.