Mooi artikel in Slow Food Magazine 2015 - 3 over onze aalbessen en Blanka wijn.
Een prachtig artikel in de Telegraaf van GreenAge, Sacha de Lint o. a. over het unieke oerspelt van Landgoud.
Een mooi artikel over het bijzondere Spelt van Landgoud in het Dagblad van het Noorden.
Vandaag is Ale Havenga op de Lekker naar de Boer open dag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Wij zijn erg blij met de landelijke aandacht! Zie hier een mooi artikel over Landgoud in de Metro.
Op dinsdag 28 mei 2013 brachten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima een kennismakingsbezoek aan de provincies Groningen en Drenthe.
Landgoud staat met een prachtig artikel in Smaakmakend magazine! Het magazine is gratis verkrijgbaar bij diverse Bio-winkels.
Wij staan met een klein artikel vermeld in de Delicious!
Een leuk artikel over Landgoud, onze sappen, wijnen en de witte aalbes in magazine 'Buitenleven'. Lees hier het hele artikel.
De eerste bessen zijn geoogst! Er stond een leuk artikel over Landgoud in het Dagblad v/h Noorden.
Afgelopen vrijdag heeft Landgoud officieel het Waddengoud Keurmerk overhandigd gekregen. Wij zijn hier zeer trots op! Onder het genot van diverse door Janet Frieling bereide culinaire verrassingen van o.
Wij staan jaarlijks met onze producten bij Dick Soek op de open dag van de Piloersemaborg. Wij zijn een trotse leverancier van het restaurant.
Onlangs heeft Blanka een zeer goede recensie ontvangen in het Dagblad van het Noorden. Lees hier het artikel 'Lekkerste niet-wijn is heerlijk curiosum', door Hermes en Zandstra.
Op deze site worden cookies gebruikt. Wij vragen hiervoor toestemming. U kunt uw cookie-instellingen beheren op onze cookie-policy pagina.