Nieuws
Zilt en Bitter - Ria Loohuizen
op 21 augustus om 15:00 uur zal bij ons op de dijk de officiƫle overhandiging van het prachtige nieuwe boek van Ria Loohuizen aan chef-kok Dick Soek plaatsvinden.
Slow Food Magazine: De toverbessen in Blanka-wijn
Mooi artikel in Slow Food Magazine 2015 - 3 over onze aalbessen en Blanka wijn.
Lees meer over 'Slow Food Magazine: De toverbessen in Blanka-wijn'...
Veldpost: 'Terug naar korrel op Groninger land'
Mooi artikel in de Veldpost over oude granen.
Lees meer over 'Veldpost: 'Terug naar korrel op Groninger land''...
Zilveren prijs voor Groninger speltkorrels
Best trots! De speltkorrels van GreenAge zijn tweede geworden in de verkiezing van biologisch product van het jaar 2015.
Lees meer over 'Zilveren prijs voor Groninger speltkorrels'...
Telegraaf: Aardse Smaken
Een prachtig artikel in de Telegraaf van GreenAge, Sacha de Lint o.a. over het unieke oerspelt van Landgoud.
Wierweekend 28, 29 juni 2014
Het laatste weekend van juni staat in het teken van zeewier. Zeewier is niet alleen erg lekker, het is ook het voedsel van de toekomst.
Dagblad van het Noorden: Kroon op tien jaar knokken voor een goed product.
Een mooi artikel over het bijzondere Spelt van Landgoud in het Dagblad van het Noorden.
Lees meer over 'Dagblad van het Noorden: Kroon op tien jaar knokken voor een goed product. '...
Vorstelijk genieten, met Landgoud
PERSBERICHT - Download hier het persbericht
Artikel over Landgoud in de Metro
Wij zijn erg blij met het mooie artikel over Landgoud in de Metro. Download de special als PDF.